Home

* Miért jobb, illetve miért ajánlott Phoenix Viewert használnom?

– Számos olyan funkciót tartalmaz, amelyet más kliensek csak részben, vagy egyáltalán nem. Mindannyiunk érdeke, hogy probléma esetén a segítségetekre lehessünk. A Phoenix Viewer mögött egy tapasztalt, képzett fejlesztőkből álló csapat áll, akik folyamatos frissítésekkel teszik használhatóbbá a klienst, illetve a JIRA -n (http://jira.phoenixviewer.com/secure/Dashboard.jspa) közzétett hibákat javítják, melyen a felhasználók saját észrevételeiket oszthatják meg és kérhetik a megadott hibák javítását. Nem utolsó sorban fontos megemlíteni a tapasztalt Support csapatot is, akik bármikor a segítségetekre lehetnek, immáron Magyar nyelven is! Mindössze a csoporthoz kell csatlakozni (secondlife:///app/group/5696328d-f7e4-1066-afc1-8dc85a5598a0/about), és jelezni a problémákat, vagy feltenni a kérdéseket, amelyre választ szeretnétek kapni. Ha mindannyian egy egységes klienst használunk, akkor minden további nélkül tudunk segítséget nyújtani. Azonban ha mindenki különböző klienst használ, és majdnem ugyanazokkal a funkciókkal rendelkező klónokat, melyek nem tartalmazzák a folytonos frissítéseket (pl. Ascent), valamint nem adnak teret a felhasználók problémáinak (Support, JIRA), akkor képtelenség lesz megoldani a segítségnyújtást.

– Ezeket a szempontokat figyelembevéve tehát az a közös érdekünk, hogy a Magyar felhasználók egy egységes, könnyen kezelhető, megfelelő tapasztalatokkal, és biztos háttérrel rendelkező fejlesztőcsapat által létrehozott klienst használjanak, mely nem utolsó sorban Magyar Supportot biztosít.

* A Phoenix Viewer használata Legális?

– Természetesen igen! A Third Party Viewer Directoryban is szerepel: http://viewerdirectory.secondlife.com/listing/show/listing_id/209

* Honnan tudom letölteni?

– http://www.phoenixviewer.com/

* Ha problémám van, hova fordulhatok segítségért, illetve honnan tájékozódhatok a friss hírekről?

– Írj bátran IM -et Atthosz Amiot -nak, illetve amennyiben nem Online hagyj Notecardot (Legkésőbb 24 órán belül válaszolok), vagy csatlakozz a csoporthoz: (secondlife:///app/group/5696328d-f7e4-1066-afc1-8dc85a5598a0/about), ahol minden friss hírt, illetve általános problémák megoldásait közöljük. Ha éppen nem találsz Online senkit a Magyar Supportosok közül, bátran írhatsz a csoportba IM -et, hátha van valaki a felhasználók közül, aki tud neked segíteni. Ha ennek ellenére sem kapnál választ a kérdéseidre, keresd fel a Phoenix Viewer Wiki oldalát (http://wiki.phoenixviewer.com/doku.php), vagy várj ameddig egy Supportos munkatársunk elérhető nem lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s