Home

Amikor belecsöppentem ebbe a virtuális világba, szinte az első dolgom volt, hogy honfitársakat keressek …

A programmal való ismerkedés után már könnyedén kezeltem a keresőt is, és rendesen meglepődtem, hogy a rövidke HUN szóra majd 2000 találatot dobott ki. Aztán persze rájöttem, hogy érdemesebb az aprólékos böngészést hanyagolni, és egy új kulcsszóval próbálkozni. Így már csak 90 találat között kellett mazsoláznom, aminek többsége klub volt. Jó-jó, gondoltam magamban, belépek egy klubba, de mi garantálja, hogy ott lesznek is emberek, akikkel szóba állhatok? Semmi. Így esett a választásom a területekre. Nekem7 – Hungarian Community  – hirdette a szöveg. Humoros lehet a fejlesztő, aki ezt a nevet kitalálta, így kattintottam, és pár másodperces teleport után ott álltam… bizony, ott álltam egy gémeskút, egy balatoni vályogház, meg egy horgászstég szomszédságában.

A ház mellett bográcsozóhely, barátságosan ropogó tűz fölött valami finomság fő – kár, hogy még nem találták ki a szagos-játékokat… Mielőtt lehuppantam volna a farönkök egyikére, inkább körbenéztem a házban. Kellemes meglepetés volt a falon lévő amőbatábla, és nagyon hasznosnak bizonyult az a kis tanfolyam (SL nevén Tutorial), amiben megtanulhattam, hogyan tudok építeni.

Érdekes és hasznos kis dolgokat is találtam a házban, és közben csak ámultam-bámultam, mennyire részletes a házikó kidolgozása. Biztos voltam benne, hogy magyar alkotta, külföldi ilyet nem tud!

A kutakodás közben találtam a kezdőknek hasznos dolgokat, épp az ajándék borok között válogattam, amikor apró zöld pöttyre figyeltem fel a kis térképemen. Hopp, jött valaki! Az SL nevek becsapósak, így egy óvatos hello-val köszöntem, mire egy hatalmas Szia fogadott.

Tudtam, jó helyen vagyok, megérkeztem ebben a világban is oda, ahova tartozom. Magyarországra.

Anonymus

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s