Home

A Red Seven… Igen, nagy A-val, a Hyriasm simen… Megszűnése után páran ültek annál a sírkőnél, amire a RED 7 felirat volt felvésve. Mindenhol virágok, és mécsesek égtek. Gyászoltak…

Hosszas beszélgetések során érett meg az elhatározás, hogy életben kell tartani a RED 7 szellemét. Új név kellett az új csapatnak, hiszen az “új” közösség nem ugyanaz lesz, mint a régi, a szeretett RED 7. Nóra és Papi nélkül nem lehet ugyanaz a név sem…

Atthosz ült neki az adminisztratív feladatoknak. Mindenki lelkes volt, de a névválasztás nem bizonyult könnyűnek. Sok-sok agyalás következett, az új névben egy valami volt csak biztos. A 7 es szám. Szellemek, ugyebár… Amikor már mindenki fáradt volt, egy beszólás adta a friss energiákat. Nekem nyolc. Lassan, de biztosan végeztek igen komoly matematikai feladatokat, aztán meglett a név is: NEKEM 7.

Elkészült a group is, majd a kis csapat nekiállt megfelelő földet keresni. Kezdetnek egy kis telket választottak, és az akkori csapattagok (kb 10 fő) birtokba is vették. Kikerültek a földre a kezdők segítségére lévő dobozok, majd egy irodaféleség is odasikeredett. Atthosz bevallása szerint úgy néztek ki, mint a csövesek… Nóra és Papika is meglátogatták az új közösségi helyet.

Hogy a nem a legdekoratívabb körülményeknek, vagy Nóráék látogatásának köszönhető a dolog, azt nem lehet tudni, mindenesetre pár nappal később a kis csapat egy újabb telekre költözött. Kétszer akkora terület, dupla lehetőségek, remek helynek tűnt. Szemben egy varázslatos kastély tündökölt. Késöbb derült csak ki, miféle veszélyeket rejt a vámpírok szomszédsága… Pár hét elteltével a vámpírok már vadásztak a telek lakóira, és azok látogatóira. Sajnos ez sokakat elriasztott, látogatók már alig jöttek, így kemény döntést kellett hozni. Egy simmel odébb újabb telket béreltek, de a látogatottság így is kritikán aluli volt. A kis csapat nem tudta, mihez kezdjenek, Atthosz végül a sarkára állt, a földtulajdonostól visszakérte a bérleti díjat, a telken lévő holmikat pedig összepakolták.

Pár héttel később Nóráék visszatértek, Atthosz csalódottan elmesélte nekik, hogy mire jutott. Nóráék ápolták kicsit a lelkét, és rábeszélték, hogy folytassa, ne adja fel, amit elkezdtek. Az, hogy megcsappant az érdeklődés a klub iránt, csak átmeneti, ne aggódjon emiatt!

Újabb költözés, ezúttal Quenzle sim a célpont. Szerencsésnek tűnt, a régi RED 7 föld szomszédságában… Újból kevesebb primből garázdálkodhatott a kis csapat, de az ismerős szomszédság, és az ahhoz köthető élmények mindenkinek új erőt adtak. Egy-két hét elteltével Hyriasm simen Nóráék mégsem adtak el több földet, így a Nekem 7 kapott egy nagyobb földdarabot és odaköltözött. Ismét a nagyobb ház került elő, és még egy hatalmas üres telekrész is maradt. Sokmindennel próbálták kitölteni, de a szűnni nem akaró hiányérzet megmaradt. Atthosz egy újabb házat vásárolt, ami több, mint a felét elfoglalta a teleknek, de így a ház volt üres. A föld sokszor gyarapodott több primmel, a simen lévő és a group tulajdonában lévő földeknek köszönhetően. De valami mégis hiányzott…

Sokaknál, sokszor merült fel a régi Magyar Centrum is. Többekről kiderült, mennyire hiányolják az ottani körülményeket, társaságot.

Atthosz bátor lépésre szánta el magát. Tudni kell, hogy Orival előtte többször összetűzésbe keveredtek… Ori örömmel segített a kis csapatnak a Magyar Centrumhoz hasonló környezet kialakításában. Még új épületet is tervezett a Nekem 7 részére. Atthosz megvásárolta a berendezéshez szükséges dolgokat. A Nekem 7 most már magabiztosan nyitotta meg újra kapuit. A kalandos telekbérlések, költözések után a kis csapat kifújhatta magát. Pár hónap telt el, a látogatók viszatértek, és egyre több új arc is törzsvendéggé vált a telken.

Gondolná valaki, hogy a Nekem 7 mégegyszer nekiáll a költözésnek? Ugye nem 🙂 Nos, az a negyed sim viszont elég erős csábítás volt, aminek senki nem bírt ellenállni. Újabb össze – és kipakolás következett, de ez már örömmel történt.

Hát még mekkora volt az öröm, amikor újabb lehetőség repült a kis Magyar csapat felé:

Egy saját, teljes sim! Sehol egy szomszéd, aki átjár vadászni, vagy aki a sok kis repülő pillangót puffogtató izékkel laggoltatja a telket. Bizony, semmi ilyesmi!

Hungaria – Magyar lelkeknek egy igazán magyar sim.

A közösség meg, akiket keress: a Nekem 7 csoport. Pár ember, aki elképzelte, és megalkotta a virtuális Magyarországot idebent is.

A Nekem 7 mégsem csak róluk szól. Szeretettel várnak mindenkit, aki szeretné egy kicsit otthon érezni magát a második életében.

Krystal Letov

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s